Bulan Ramadhan dah semakin hampir

bulan puasaLebih kurang seminggu lebih lagi kita akan berpuasa. Rasa macam kejap je masa berlalu. Hari tu baru je puasa, nanti nak kena puasa lagi. Tapi bagus jugak, boleh menyimpan duit sikit-sikit.

Bulan puasa ni biasanya duit tak banyak keluar. Keluar duit pon time shopping barang-barang makanan untuk berbuka puasa. Hidup orang bujang ni makanan asyik kena beli je. Nak memasak malas. Air tangan jantan ni tak best. Perlukan sentuhan dari seorang pompuan jugak baru rasa lengkap hidup kat dunia ni. Hehe.. Korang dah setel ganti puasa belom ni?



ingat nak share jadual berbuka puasa 2010 tapi malas pulak nak Google.. Pandai-pandai la korang cari sendiri.. :P

1 Komentar untuk "Bulan Ramadhan dah semakin hampir"

puasa yg best.. bleh pahala + diet.. pastu bleh raya + baju raya + duit raya.. = seronoknyeee.. :-p

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini ye. Terima kasih.

 
Copyright © 2014 Cetusan Suara - All Rights Reserved
Template By Catatan Info