Video miming Teacher Shida

Sekarang ni gua tengok kat blog-blog, banyak yang dok sebarkan video miming yang dibuat oleh Teacher Shida.. Gua tak paham kenapa dia nak buat video macam tu.. Dah... Gua malas nak tulis panjang2.. Tengok jela video miming Teacher Shida kat bawah ni.. Ada yang gua rasa ok.. Ada jugak yang memang takleh blah..


Nak tengok video2 Teacher Shida yang lain, boleh masuk Channel Teacher Shida kat Youtube.

2 Komentar untuk "Video miming Teacher Shida"

hahaha,dengan youtube sekarang macam2 orang nak buat T__T

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini ye. Terima kasih.

 
Copyright © 2014 Cetusan Suara - All Rights Reserved
Template By Catatan Info