EnSurvey Penipu!

EnSurvey - program buat duit dengan menjawab survey di internet. Tapi sebenarnya EnSurvey satu program yang menipu orang ramai. Aku dah cashout tapi sampai sekarang payment tak dapat-dapat. Contact pun takde sebarang respon.

Berapa lama aku habiskan masa setiap hari duduk depan laptop semata-mata nak buat duit dengan jawab survey di internet dengan program EnSurvey ni, tapi takde dapat apa-apa hasil langsung. Kerja sia-sia je selama ni.


Siapa yang masih main program EnSurvey ni hentikan jela. Takde hasil pun korang jawab suvey yang kononnya boleh bagi duit tu. Buang masa je main program menipu macam ni. Phuiii..

6 Komentar untuk "EnSurvey Penipu!"

Sejak awal saya kurang minat pasal web seperti ini.

aku pun pernah terkena gak dulu.. bila sampai masa cashout je, entah mana2 dia directkan aku... geram...

dah lama blah.

lambat sangat nak cashout. nampak cam susah aje nak dapat duitnya.

sebab tu aku dah tak layan site macam ni.

Lor iyeke? Jahatle diorang ni...nak ambik duit org dengan cara begini...

kena lebih berhati-hatilah kalau macam ni... zaman sekarang orang guna macam2 cara untuk cari duit dengan menipu orang...

biar betik ? ? hmm hentikan je lah . dah nak dekat 100 kot kumpul . aihh

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini ye. Terima kasih.

 
Copyright © 2014 Cetusan Suara - All Rights Reserved
Template By Catatan Info