TentangKu

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Berdirinye saya di sini... ehh.. $%^#%^&**(&)(

Selamat datang ke blog Cetusan Suara.. Blog ni diwujudkan sebab dok tengok member2 semua ada blog, kongsi cerita2 menarik, buat aku rasa nak menulis blog jugak lah.. Terima kasih kepada kawan baik aku kerana dah banyak tolong aku create blog ni dan edit theme blog ni.. Aku bukan reti nak main-main dengan coding HTML, CSS bagai tu.. Reti menaip je.. Itu pon terhegeh-hegeh tekan huruf kat keyboard..

Blog ni aku nak buat tulis benda2 yang aku rasa menarik, yang aku rasa mengarut, yang aku rasa tak senonoh, dan sebagainya.. Bergantung pada tahap kecerdasan dan kepantasan aku berfikir sambil menaip.. Kalau otak beku, aku lebih suka baring2 je atas lantai sambil layan movie + korek hidong..

Sape2 nak kene ngorat boleh laa jadi teman sepermainan aku kat Twitter.. Facebook ada jugak tapi tak berape reti nak layan.. Pening ahh..

Orait.. Tu je yang aku bleh coretkan buat masa sekarang ni.. Dah tak tau nak tulis apa lagi.. Ada masa nanti senang2 tu datanglah komen2 kat entri blog aku ni ye.. Assalamualaikum..

waalaikumsalam..

 
Copyright © 2014 Cetusan Suara - All Rights Reserved
Template By Catatan Info