Blog Offline Tak Boleh Buka

Hadoiii.. Rasa hilang semangat je bila tengah rajin dan bernafsu (eh?) nak tinggalkan komen di blog kawan-kawan, tiba-tiba keluar error bagitau "Website is offline". Dah banyak kali dah kena macam ni.

Tadi aku nak komen di blog Denaihati pun keluar benda yang sama jugak. Tengah ada masa free ni ingat nak buat tugasan kedua Cabaran iPhone 5s, kena tinggalkan komen banyak-banyak kat blog Denaihati, tapi blog tak boleh masuk pulak. Kenapa ek jadi macam tu?


Kalau asyik kena macam ni rasanya susah lah nak buat tugasan tinggalkan komen. Mesti tertinggal jauh dengan peserta-peserta lain yang join contest tu.

8 Komentar untuk "Blog Offline Tak Boleh Buka"

mungkin sbb connection internet kot...

Recent Post by MananQayyim : 5 Universiti di Malaysia, Terbaik di Dunia.

Biasalah tu, kena tunggu beberapa minit atau jam nanti sambung lah balik BW. hehe

minta maaf, ada gangguan sikit masa tu, kalau guna mobile insyaAllah takde masalah.

ooo. kiranya masalah normal la tu? baru tau.

connection internet pun mungkin jugak kot. memang internet slow masa dok blogwalking semalam.

makan masa jugak ye bila timbul masalah macam tu. nasib baik bangun pagi tadi dah boleh masuk blog denaihati. ingatkan problem besar. huhu

memang guna mobile pun semalam. tapi takpe la. blog dah boleh masuk dah. nanti ada masa akan singgah komen2 lagi. :D

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini ye. Terima kasih.

 
Copyright © 2014 Cetusan Suara - All Rights Reserved
Template By Catatan Info