17 September 2014

Blog Offline Tak Boleh Buka

Hadoiii.. Rasa hilang semangat je bila tengah rajin dan bernafsu (eh?) nak tinggalkan komen di blog kawan-kawan, tiba-tiba keluar error bagitau "Website is offline". Dah banyak kali dah kena macam ni.

Tadi aku nak komen di blog Denaihati pun keluar benda yang sama jugak. Tengah ada masa free ni ingat nak buat tugasan kedua Cabaran iPhone 5s, kena tinggalkan komen banyak-banyak kat blog Denaihati, tapi blog tak boleh masuk pulak. Kenapa ek jadi macam tu?


Kalau asyik kena macam ni rasanya susah lah nak buat tugasan tinggalkan komen. Mesti tertinggal jauh dengan peserta-peserta lain yang join contest tu.

Blogger sepenuh masa berasal dari Kelantan. Bekerja sendiri. Sudah berumahtangga. Menulis di blog sejak tahun 2008.

8 comment(s)

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini. Terima kasih.
EmoticonEmoticon