Gay Melayu, Ariff Alfian Rosli kahwin di Dublin

Terkejut beruk gua tadi bila terbaca satu berita pasal Ariff Alfian Rosli, seorang pelajar tajaan Petronas yang study di Dublin telah berkahwin dengan teman lelaki dia. Lelaki kahwin lelaki.... GAY!! Pasangan gay Ariff Alfian Rosli ni katanya bernama Jonathan. ish ish ish.. Apa nak jadi entah.. Korang tengok sendiri la gambar jijik depa ni.



Ariff Alfian Rosli yang belajar di University College Dublin sebelum ni dikhabarkan telah hilang oleh ahli keluarganya seperti mana ada dinyatakan dalam web Wikipedia. Kehilangannya kini dah terjawab. Rupanya tengah syok bersama dengan pasangan gay dia.

Yang peliknya siap pakai baju melayu bersampin lagi tu time kahwin. Perkahwinan yang terlarang pun masih ikut adat berpakaian Melayu. Tak guna punya orang.



Jijik! Ptuihh..

 

8 Komentar untuk "Gay Melayu, Ariff Alfian Rosli kahwin di Dublin"

tak sedar diri

Allah melaknat kaum yg melakukan hubungan sesama jenis...!!!

Siapa?????????Org kita ke??Oh...ni melayulah,bukan islam...bangsa melayu tapi agama dia...?????sendiri mau ingatlah!!!Saper tu??Jantan kan...??????memang ramai org jantan yg bodoh....!!!Rela meraduk dosa asal jgn hilang kerabat...mmmmmmmmmm,subahanallah!!!Menangis mak dia..menangis ayah dia...tapi ini yg kita tahu kan???Yg kita tak perasan,kat m'sia pun dah berlambak2...apa nak gaduh2 mak bapak dia org pun tak kesah weh,anak2 dia buat dosa!!!

bt malu org islam je.. xyah la pkai bj melayu.. kesian mak bapak dia..klu tau ank nk jd camni.. bunuh je masa lahir dlu.. xtakut ke dgn azab Allah.. Subhanallah!!!!...Nauzubillah!!!..

haiyo...ape na jdi la..astargfirullahalazim...

Nak mampus mamat inilah umat akhir zaman. Yang tak senonoh pakai baju melayu siap songket sekali. Masyallah nk jadi kaum nabi Luth A.s agak nyerr dia org nie.

Inna lillahi wa inni ilaihi raji'uun. Kena murtad dulu... baru leh jadi gini....Na'uzibillahi min zaalik.

Ini dah over gilerrr, tak tahu apa terjadi pada dia ini.. Allah melaknak hubungan sejenis seperti DIA NI memalukan keluarga..

Dia bukan Islam tapi Melayu...tapi bukan melayu bagus...kalau dulu dulu hukum rejam kan..buat org melayu malu dengan samping, songkok dan berbaju Melayu..cum molot lagi tu...nanuzubillah.. 

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini ye. Terima kasih.

 
Copyright © 2014 Cetusan Suara - All Rights Reserved
Template By Catatan Info