16 December 2011

Gay Melayu, Ariff Alfian Rosli kahwin di Dublin

Terkejut beruk gua tadi bila terbaca satu berita pasal Ariff Alfian Rosli, seorang pelajar tajaan Petronas yang study di Dublin telah berkahwin dengan teman lelaki dia. Lelaki kahwin lelaki.... GAY!! Pasangan gay Ariff Alfian Rosli ni katanya bernama Jonathan. ish ish ish.. Apa nak jadi entah.. Korang tengok sendiri la gambar jijik depa ni.



Ariff Alfian Rosli yang belajar di University College Dublin sebelum ni dikhabarkan telah hilang oleh ahli keluarganya seperti mana ada dinyatakan dalam web Wikipedia. Kehilangannya kini dah terjawab. Rupanya tengah syok bersama dengan pasangan gay dia.

Yang peliknya siap pakai baju melayu bersampin lagi tu time kahwin. Perkahwinan yang terlarang pun masih ikut adat berpakaian Melayu. Tak guna punya orang.



Jijik! Ptuihh..

 

Blogger sepenuh masa berasal dari Kelantan. Bekerja sendiri. Sudah berumahtangga. Menulis di blog sejak tahun 2008.

8 comment(s)

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini. Terima kasih.
EmoticonEmoticon