25 January 2011

Domain dan Hosting Percuma daripada Mrnamie.com dan Weirdobytes

Gua dah kena tag dengan budak Anarm. Gua ingatkan gua kena tag apa la tadi. Rupanya tag sebab contest "Domain dan Hosting Percuma daripada MrNamie.com dan Weirdobytes". Tapi macam best pulak contest dia. Rasa macam nak join. Mana la tau kot-kot ada rezeki gua kan, boleh gua rembat domain dengan hosting free. Jimat duit gua kalau gua menang contest ni.

Domain dan Hosting Percuma daripada MrNamie.com dan Weirdobytes


Gambar kat atas ni merupakan salah satu syarat kalau nak join contest ni. Wajib tempek gambar tak berapa smart ni kat dalam entri blog. Kalau tengok dalam gambar tu, syarat nombor 1, kena buat entri blog. Syarat tu gua tengah buat sekarang ni. Kalau korang tengah baca entri ni, maknanya gua dah siap buat entri.

Syarat nombor 2, tag 3 orang rakan. Haa.. Yang ni gua nak tag orang-orang yang ada dalam senarai Exchange Link blog gua ni.
  1. Ahmard Chuyry
  2. Lolos Kotoba
  3. Suraya Sagi

Ok.. Setel syarat ke-2. Syarat ke-3, gambar contest. Dah ada kat atas tu. Syarat ke 4, letak link ke entri penganjur dan penaja. Penganjur contest ni adalah MrNamie.com dan penaja hadiahnya pulak Weirdobytes.

Contest memang tak sah kalau tak tayang hadiah. kan? Kat bawah ni gua copy paste bentuk-bentuk hadiah yang korang berpeluang menang melalui contest "Domain dan Hosting Percuma daripada MrNamie.com dan Weirdobytes" ni.

Tempat pertama
(Pakej 3) domain dan hosting tajaan Weirdobytes
2Gb webspace
20Gb bandwidth
Unlimited addon domains
Pengiklanan secara percuma di mrnamie.com dan semuabest.com selama 1 bulan
kesemuanya bernilai RM115

Tempat ke-2
(Pakej 2) domain dan hosting tajaan Weirdobytes
500mb webspace
5Gb bandwidth/month
unlimited addon domains
Pengiklanan percuma di mrnamie.com selama 1 bulan
kesemuanya bernilai RM85

Tempat ke-3
(Pakej 1) domain dan hosting tajaan Weirdobytes
200mb webspace
2Gb bandwidth/month
unlimited addon domains
kesemuanya bernilai RM55

Contest ni tamat pada 31 Januari 2011. Kalau dapat kat gua hadiah-hadiah ni, dapat la gua berblog pakai WordPress pulak. Dah lama mengidam. Tapi rasa macam sayang duit nak buat beli domain dengan hosting. Haha.. Dapat benda free macam ni boleh la buat explore, belajar, try & error. Kalau dah biasa guna WordPress nanti, lain kali nak keluar duit pon gua rasa dah no hal lah..

Korang taknak join ke contest ni? Kalau nak join, klik link affiliate ni: Contest Domain dan Hosting Percuma. Cepat! Sebelum contest ni tamat tempoh.
 

Blogger sepenuh masa berasal dari Kelantan. Bekerja sendiri. Sudah berumahtangga. Menulis di blog sejak tahun 2008.

This Is The Oldest Page

1 comment(s) so far

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini. Terima kasih.
EmoticonEmoticon