18 August 2014

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Dapat tahu melalui entri di blog Anarm.Net tentang blogger terhebat 1 Malaysia, Denaihati.com kini menganjurkan satu lagi contest untuk para blogger. Contest "Cabaran iPhone 5s" menawarkan tiga unit iPhone 5s untuk dimiliki. Lumayan hadiah dia.

Tips untuk menang iPhone 5s dalam contest ni adalah dengan melaksanakan bersungguh-sungguh setiap tugasan yang diberikan. Selain tu, jangan mudah putus asa. Buat kerja tu biar sampai habis, jangan separuh jalan dah mengaku kalah.

Contest Cabaran iPhone 5s anjuran Denaihati

Mesti ramai blogger-blogger hebat yang akan join Cabaran iPhone 5s ni. Tapi, walaupun mereka hebat tak bermakna mereka akan menang. Kita pun ada peluang menang kalau rajin berusaha.

Tugasan Pertama Cabaran iPhone 5s

  1. Menulis satu entri sebagai tiket untuk ikut serta contest dengan tajuk "iPhone 5s gajet impian setiap blogger".
  2. Pengisian entri adalah bebas tetapi mesti kreatif dan mengikut cara penulisan blog yang betul dengan memasukan :
    • Satu backlinks kepada blog Denaihati
    • Entri mesti tidak kurang daripada 300 perkataan.
    • Senaraikan semua blog penaja dengan backlinks. Dapatkan senarai penaja DI SINI
  3. Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014
  4. Peserta diwajibkan meletakan satu banner Denaihati di mana-mana posisi di blog anda. Pilihan banner Denaihati boleh didapati DI SINI.
  5. Sila tinggalkan entri cabaran iPhone 5s DI SINI.

Semua peserta akan diberi masa dan peluang yang mencukupi untuk bersaing bagi memiliki gajet impian iPhone 5s. Semua penaja juga layak untuk menjadi peserta Cabaran iPhone 5s.

Contest Cabaran iPhone 5s anjuran Denaihati

Sebelum ni aku pernah guna iPhone 4 sebelum bertukar ke Android sebab iPhone 4 aku terjatuh dalam longkang. Sekarang aku guna smartphone Samsung Galaxy S3. Dah lama sangat guna phone Samsung ni sampai dia punya performance pun semakin hari semakin tak best, asyik hang je, restart sendiri, charging tak masuk, dan macam-macam lagilah masalah dia.

Tak dinafikan performance iPhone keluaran Apple memang sangat terbaik kalau nak dibandingkan dengan smartphone2 jenama lain. Sebab tu lah ramai yang berminat nak dapatkan iPhone.

Memandangkan produk Apple ni lain macam sikit harga dia, ramai tak mampu beli. Jadi, bila ada contest yang menawarkan hadiah iPhone macam ni, memang rugilah kalau tak join. Peluang macam ni bukan selalu datang. Bila lagi nak merasa guna iPhone 5s. Itu pun kalau ada peluang menang.

Senarai Penaja Cabaran iPhone 5s


Penaja Utama

  1. amariman.com

Penaja Individu

  1. ombakcreatives.com
  2. ejamothman.com
  3. eridy.com
  4. hilalazmi.com
  5. eizil.com
  6. asamboi.my
  7. diarymama.com
  8. pendekarberkuda.org
  9. saji.my
  10. abangensem.com
  11. enveeus.com
  12. pakarniaga.com
  13. anarm.net
  14. daddydee.net
  15. sunshinekelly.com
  16. sweetkurma.com
  17. awn.my
  18. mawarmerah2008.com
  19. blogieta.com
  20. broframestone.com
  21. akmaomar.com
  22. khairilmazri.com
  23. wowberita.org
  24. Japan Budget Trip

Okey, dah siap tugasan pertama Cabaran iphone 5s ni. Harap-harap penyertaan aku ni diterima oleh pihak penganjur. Kepada semua blogger yang turut serta dalam contest ni, GOOD LUCK!

Blogger sepenuh masa berasal dari Kelantan. Bekerja sendiri. Sudah berumahtangga. Menulis di blog sejak tahun 2008.

3 comment(s)

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini. Terima kasih.
EmoticonEmoticon