28 September 2014

Cabaran Affiliate eQurban, Tempah Lembu Korban Secara Online

Singgah ke Facebook eQurban tadi tengok ada status tentang Cabaran Affiliate eQurban. Nampak macam menarik. Tapi masa yang diberikan dah suntuk sangat. Hari ni dah 28 haribulan. Cabaran tamat pada 30 September 2014. Sempat ke?

Assalamualaikum..

Pihak eQurban ingin menjemput semua Rakan Niaga (affiliate) untuk sertai "Cabaran Affiliate eQurban". Mereka yang berjaya membuat jualan dengan jumlah berikut akan menerima hadiah istimewa daripada kami.

* 20 ekor lembu = Laptop
* 15 ekor lembu = Samsung Galaxy S5
* 10 ekor lembu = Asus Zenfone

Siapa masih belum mendaftar sebagai Rakan Niaga eQurban boleh daftar sekarang di laman web eQurban --> http://equrban.com/rakan-niaga/

Bagi mereka yang nak buat korban di Kemboja, tempahan masih dibuka. Tarikh tutup tempahan adalah pada 30/9/2014.

Cabaran Affiliate eQurban juga akan tamat pada 30/9/2014.


Untuk penyertaan qurban tahun 2014 boleh buat tempahan secara online dan isi borang penyertaan di laman web eQurban.com.

Pihak eQurban juga ada sediakan kambing (Mekah) untuk dikorbankan. Harga seekor kambing Mekah cuma RM400. Sekarang kambing dah tinggal sikit. Siapa nak order kambing Mekah untuk dijadikan korban tahun ini boleh buat tempahan dengan segera sebelum kambing habis.

Blogger sepenuh masa berasal dari Kelantan. Bekerja sendiri. Sudah berumahtangga. Menulis di blog sejak tahun 2008.

1 comment(s) so far

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Tolong jangan buat spam kat sini. Terima kasih.
EmoticonEmoticon